FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231luni, 19 aprilie 2010

Decoratiuni florale
Va prezentam cateva modele absolut superbe.

Model stalpi pentru intrare la nunta

Dupa cum stiti invitatii la o nunta sunt primiti la intrare cu un pahar de sampanie ,iar in stanga si dreapta intrarii stau frumos stalpii decorati cu material,flori.
Va prezentam cateva modele de stalpi usor atipice dar...elegante.
Speram sa va inspire.

Decoratiuni nunta in Slatina judetul Olt


Decoratiunile de nunta in orasul Slatina sunt diversificate.Incepand de la simplele aranjamente cu un fir de crin pana la aranjamente sofisticate cu pene,sau elemente de cristal,elemnte rustice ca crengi corylius,floarea soarelui,spice grau.
Desi se spune ca e o perioada de criza nu s-ar zice,din punct de vedere al decoratiunilor pentru evenimente.
Mirii sunt atenti la detalii cum ar fi :place cardurile,banii nu se mai pun in plicuri simple,se fac plicuri personalizate si se pun pe masa,meniul este si el scris si pus pe masa sa stie omul ce urmeaza,servetelele sunt inlocuite cu servetele din material prinse cu flori,panglici.
Fiti si voi atenti la detalii,daca aveti nevoie de consiliere pentru nunta voastra asteptam mail pe adresa: floriady3@yahoo.com.
Echipa Flori's.Cartea noastra de vizita este recomandarea clientului multumit!