FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



vineri, 21 ianuarie 2011

Expomariage 2011,expozitie dedicata nuntii !












Cum nu puteam sa lipsesc nici anul acesta de la Expomariage 2011,am decis sa impart cu voi aceasta experienta si bucurie totodata.De fiecare data ma bucur sa vad oameni fericiti care pe viitor se vor casatori.
Am vazut multe rochii de mireasa,am probat cateva,am ales-o pe cea care mi-a placut in mod special.
Preturile au fost rezonabile din punctul meu de vedere.
Am primit pliante de la toti furnizorii,am vazut si cetava persoane cunoscute gen Randi,Andrea Mantea, am ales ce aveam nevoie,am facut cateva poze la aranjamentele florale care au fost superbe (vedeti pozele),am apreciat munca depusa.
Daca aveti nevoie de furnizori pentru nunta,botez,evenimente,pe diverse segmente va pot face cateva recomandari la preturi rezonabile.
A fost o experienta obositoare dar constructiva,au avut de toate,de la bomboanele dulci de ciocolata facute natural(mi-au placut),la costumele de ginere superbe,bijuterii,accesorii mireasa,invitatii de nunta,vacante in luna de miere,decoratiuni superbe,cvartet a caror melodii rasunau in toata sala.
Va prezint cateva poze de la Expomariage 2011 ca sursa de inspiratie.

sursa:Expomariage 2011