FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



joi, 20 decembrie 2012

Idei pentru aranjamente de craciun

Buna, Vorbim azi despre cum va decorati casa,masa,de craciun. O sa incep prin a va spune ca aceasta sarbatoare ne uneste pe noi oamenii. Suntem aproape de familie,de parinti,de bunici,de tot ce vrem sa faca parte din viata noastra si poate am uitat. O idee eco ar fi sa taiati crengi de diverse dimensiuni,le puneti in vase de sticla transparenta sau colorata combinate cu pahare de diverse dimensiuni si le decorati cu panglica rosie,colorata,globuri,ata colorata si astfel obtineti un aranjament de efect.Il puteti pune unde doriti in casa! O alta varianta ar fi sa culegeti conuri de brad(sau sa le cumparati sunt ieftine) si sa le folositi in scop decorativ pentru a va decora casa. Sunt la indemana noastra iarna! Daca aveti mai multa rabdare puteti confectiona singuri un aranjament floral compus din brad,globulete,flori naturale sau flori la ghiveci. Aranjamente florale pentru masa de craciun din brad combinate cu lumanari si decoruri din materiale textile lucrate manual dau acel sentiment de sarbatoare care trebuie sa-l regasim in inima noastra macar de Craciun. La usa de la intrare a casei nu cumparati din magazine coronite din plastic,mergeti in piete sau la florarii pentru a cumpara crengi de brad naturale sau coronite de brad.
Puteti prinde pe ele tot felul de accesorii care va sunt pe plac de la mos craciuni,reni,ingerasi,funde mari de catifea,obiecte decorative din lemn,poate un obiect facut de copilul vostru. In speranta ca aceste sfaturi va sunt de folos pana la urmatorul articol fiti crativi,naturali,bucurosi de tot ce vi se intampla in fiecare zi!