FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



marți, 25 mai 2010

Aranjament Hypericum


Acest tip de aranjamnet gen "pomisor",este una dintre tendintele anului 2010,pe fata de masa alba este atat de elgant incat va ramane un deliciu viziual pentru invitati.
Pentru un gust mai elegant,folositi vase florale din alamă sau recipiente de argint.

Aranjament floral business


Aveti o intalnire de afaceri importanta?
Va recomand sa lasati pe masa unde au loc discutiile un aranjament in miniatura intr-un recipient dreptunghiular sau patratos,cu nisip negru la baza tulpinilor pentru a crea mediul business,de preferat 5 trandafiri rosii, frezie galbena,frezie portocalie,nelumbo,craspedia,niciodata trandafiri albi, decat daca vorbim de cineva familiar.
Nu folositi niciodata flori de plastic,denota dezinteres.
Puteti folosi un aranjament din flori de camp:albastrea,margarete,grau,floarea soarelui,papura.
Pur şi simplu ancorarea a câteva flori într-o scurt,vas pătrat este uimitoare. Interesul vizual în partea de jos graveled negru este atât de uşor de făcut, dar ar funcţiona perfect, la o afacere cravată neagră.

Aranjament floral cu gerbera pret 65 RON


Va prezentam un aranjament din gerbera alba,elegant,are legate capetele florii cu esarfa neagra pentru a fi un contrast mai puternic,dumneavoastra puteti opta pentru esarfa rosie,verde,visinie,galbena,portocalie.
Cuprinde 11 gerbere,tulpina lor sta intr-un vas trasparent cu putina apa pentru a mentine floarea proaspata.
Este un aranjament potrivit pentru nunti,botezuri,evenimente.
El poate fi personalizat prin diferite accesorii:lumari,frunze,gargarite,fluturi etc.

Aranjament floral neobisnuit in vaza verde



Imi place sa vad lucruri originale facute cu gust si printre acestea se numara modelul prezentat.Florile sunt lipite pe vaza cilindrica intr-un stil unic pe exterior,voi il puteti personaliza in stil propriu.Pot spune ca prezint o piesa neobisnuita si nemaivazuta in Romania.
Imi place sa va rasfat cu lucruri noi si sunt convinsa ca efortul meu este de apreciat atunci cand priviti acest aranjament si zambiti.Este un stil diferit recomandat de mine pentru perioada racoroasa (in perioada calda florile lipite pe vaza nu rezista mai multe de 2 zile ),practic tulpina florii nu sta in apa iar capatul florii este lipit cu adeziv floral pe vaza,motiv pentru care vi le recomand primavara,toamna,iarna.
Sper sa va placa!

Aranjament floral design rotund


Va prezint un model de aranjament superb care poate atrage privirile invitatilor.
Este un aranjament potrivit pentru persoanele carora le plac coronitele,in general aspectele rotunde sunt preferate de multe persoane.
O sa va intrebati de spun asta.
De curand ma documentam asupra acestui aspect.
Inaintaşii noştri au folosit de-a lungul timpului anumite însemne vestimentare pline de semnificaţii şi simbolistică… printre acestea am reţinut coroana-cercul-rotundul, întîlnite în cultura de pe tot cuprinsul Terrei.
Am observat că, indiferent de clasa socială, oamenii s-au folosit de aceste însemne-simboluri pentru a-şi exprima preţuirea şi bucuria faţă de viaţă; de la coroanele de aur cu nestemate pe care le purtau regii/împăraţii sau coroniţele florale purtate de mirese, coroanele, diademele şi podoabele capilare pentru evenimete ca nunta,ceremonii, aurite şi cu pietre preţioese, ale înaltelor feţe bisericeşti (care au încercat să imprime figurilor sacralizate ca îngerii, sfinţii, simbolurile lor), la oamenii simpli din popor care le foloseau ca simple podoabe de sărbători – toţi au folosit simbolurile coroanei-cercului-rotundul.
Cerul are 2 importante planete vazute de noi oameniii ca fiind rotunde soarele si luna.
Acest tip de aranjament este foarte potrivit in special toamna,datorita formei.
Este creat din crizantema verde si gerbera portocalie ,atat culorile imbinate intr-o perfecta concordanta cat si vasul in care sunt asezate face din acest aranrament floral un adevarat stil.

Aranjament din gerbera ,gladiola verde,iris


Inălţimea gladiolelor puse intr-un vas transparent inalt da dimensiunea aranjamentului floral. Observaţi cum gruparea diferitelor soiuri de flori formeaza un design interesant? Mecanica(buretele) este acoperit cu piatra decorativa si bucăţi de spumă Rainbow Design.
Alege-ti stilul Flori's,daca va place va invitam sa lasati un mail la floriady3@yahoo.com cu intrebarile voastre.

Idei de nunta pentru aranjamente florale masa


Vorbim de un aranjament la baza mesei incarcat,culorile sunt vii ,arata elegant nu uitati trebuie sa fie stilul vostru de aranjament,dar ....intrebati designerul floral daca se potriveste cu decorul salii respective.
Va place?