FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231duminică, 6 martie 2016

ARANJAMENTE PLANTE IN GHIVECI

Buna,
Nu puteau sa lipseasca cadourile de martisor create din plante in ghiveci de la zambile,primule,cyclamen,narcise,lalele,azaleea,in diverse combinatii.
Iata cateva create de mine.Daca va plac le puteti  comanda pe saitul florariei
www.florisdeco.ro sau ma puteti suna, in functie de preferinte pot sa va creez un aranjament superb pentru mama,iubita,bunica,colega si alte persoane dragi voua.
Comenzi la tel:0766717231BUCHETE FLORI FRUMOASE REALIZATE DE 8 MARTIE

Cand vorbim de buchete flori,avem o gama diversificata. Ficare buchet isi spune povestea.Prefer sa intreb clientii de fiecare data pentru cine creez buchetul,tocmai sa pot transmite prin florile si modelul  in care il voi lucra mresajul "tacit" din partea persoanei care il ofera, fie el de multumire,iubire,prietenie,afectiune etc.
COSURI CU FLORI FRUMOASE DE ZIUA FEMEII 2016

Buna,
Va prezint cateva modele create in florarie cu ocazia zilelor de 1 martie 2016.Frumos sentiment ma incerca de cate ori livrez personal un buchet,cos cu flori.Multumesc clientilor din toate colturile lumii care ma suna an de an si trimit pentru cei dragi buchete flori,aranjamente frumoase cu flori in functie de bugetul stabilit impreuna cu clientul.
Alegerea va apartine!Comenzi la tel:0766717231sau ne gasiti la florarie  in aceasta perioada.


MARTISOR FLORAL DE 8 MARTIE 2016

Buna,
Luna martie pentru mine personal e o luna magica plina de frumos,pe langa faptul ca ghioceii,zambilele,narcisele vestesc venirea primaverii,mirosul florilor imi alina sufletul.
Imi indrept gandurile cu bucurie catre oamenii ce ofera  cadouri in aceasta perioada.Imi pun imaginatia si creativitatea la munca pentru a crea aranjamente florale cat mai diversificate si personalizate in functie cererea clientilor.
Pentru comenzi florale deosebite la preturi speciale ma puteti suna la tel:0766717231