FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231joi, 11 martie 2010

Tendinte aranjamente florale de masa pentru evenimente


Dupa cum bine stiti fiecare dintre noi doresc sa aiba la nunta lor un aranjament pentru masa invitatilor unic,deosebit,frumos,care sa fie remarcat de invitati.
Exista mai multe stiluri de aranjamente.
Azi o sa va explic tendintele in materie de aranjamente florale pentru masa invitatilor la un eveniment.
Tendintele sunt aranjamentele florale cat mai colorate,aranjate intr-un mod aparte, (vezi poza)potrivite in acelasi timp cu decorul .Anul trecut s-a mers foarte mult pe nuante de alb-verde,auriu,rosu-alb,mov,aceasta din urma fiind culoarea surpriza a sezonului trecut. Aranjamentele florale ar trebui sa contina diferite accesorii din sticla transparenta sau alte materiale care dau originalitate.

Este bine sa consultati specialisti in design floral,firme care se ocupa cu aranjamente florale,sa le spuneti ce ati vazut in reviste,florarii,diverse cataloage,ce v-a placut,poate le aratati o poza care ati vazut-o la un moment dat pe un sait.Astept intrebarile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu