FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



marți, 27 aprilie 2010

FLORI PROASPETE


Florile proaspete sunt ideale pentru un cadou perfect sau aranjament de flori. Deşi trandafirii sunt cadou de flori cele mai comune, alte flori proaspete sunt de multe ori un tratament frumos pentru cineva care iubeşte natura. Modalităţile şi cadouri care arata bine şi miros dulce suplimentar atunci când acestea sunt făcute cu flori proaspăt tăiate.
Florile proaspete pot fi cumpărate sau cultivate. Mulţi oameni au magazin online de flori, în special pentru aranjamentele tropicale. flori tropicale pot fi expediate la aproape orice locaţie şi vor ajunge în stare proaspătă şi pregătite pentru utilizare într-un aranjament. Cu toate acestea, florile tropicale, de asemenea, pot fi găsite în locaţii non-tropicale.
Pentru a creste flori proaspete din climatice lor specifice un gradinar are nevoie de un efect de seră. Un efect de seră este un mediu de specialitate pentru plante si flori. Acesta permite oricui să aibă plante proaspete, chiar dacă locuiesc într-un climat care devine frecvent geruri sau temperaturi îngheţate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu