FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231duminică, 17 martie 2013

5 IDEI PENTRU ARANJAMENTE MASA LA NUNTA TA

 Buna din nou,
La decoratiunile pentru un eveniment din viata ta ca nunta,alegi cu grija decorul ce compune spatiul unde are loc evenimentul.
Toate elementele ce intregesc acest decor trebuie alese cu mare grija :de la decorarea scaunului,la feta de masa,pana la culoarea preferata in functie de tema nuntii.
Creativitatea la o nunta joaca un rol foarte important.
Puteti crea divese decoruri.
   Primul ar fi combinatia de gerbera cu grau incoltit care arata intr-un mare fel pus pe ce suport doriti dumeavoastra,sticla,lemn,cani,vaze decorate toate la un fel.

A 2 a varainta ar fi plante in ghiveci frumos imbracate in diverse materiale,frunze,sisal,bambus cum ar fi violete,primule,ranculus,panselute combintate (stiati ca inafara panselutele,galbenele,se flolosesc la decorarea tortului pentru ca sunt comestibile).

 A3 a puneti mai multe vase patratoase de sticla,candelabre de lumanari,eventual oglinda decorativa , combinate cu pietre decorative,perle,lumanari decorative parfumate sau alte elemnte decorative ca pene,materiale textile de efect.
 A 4 a varainta daca aveti nunta primavara crengile pomilor atat de superb inflorite combinate cu flori naturale arata foarte frumos.Sau poate preferati crengi decorative cum ar fi cele de corylius folosite special pentru acest gen de evenimente,crengi uscate decorative in nuante de alb,verde.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu