FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231marți, 12 martie 2013

INVATA CUM SA REALIZEZI BUCHETUL DE MIREASA DIN CRIN

 Pentru ca vreau sa dau valoare buchetelor realizate pentru nunta lansez o provocare pentru toate miresele de anul acesta.
Daca vreti sa va faceti singure buchetul de mireasa va dau  material creat de mine de studiat pas cu pas pentru a invata cum sa realizati singure sau cu ajutorul altor persoane dragi voua un buchet de mireasa .
Aveti  nevoie  de microfon floral, 5 crini infloriti doar 2-3 cupe in partea de sus imbobocite,feriga,ruscus curgator,frezie,alstroemeria 1 fir,1 fir trandafir alb.
Va explic in linii mari .
Puneti microfonul in apa,incepeti sa infigeti verdeata dupa ce e data cu sprei de luciu,pregatiti cupele de flori cu sarme fiecare in parte ca in imagine,incepeti cu partea de sus dupa ce ati terminat cu verdeata,infigeti trandafirul taiat la 7 cm ,crinul la 5 cm ,pana se formeaza rotundul.
Printre ele adaugati verdeata,altroemeria,frezie la fel cu sarma prinse fiecare.
Atentie tija florii trebuie sa stea in burete pentru a se pastra proaspata.Dupa ce ati terminat tineti-l la racoare intr-o vaza  incat sa stea microfonul stabil.
Pont :Observati ca au fost taiate acele seminte din mijlocul florii pentru a nu se murdari mireasa la atingerea lor de un portocaliu inestetic.
Urmati imaginile si veti reusi,dificultate 50 min ca timp  pentru un incepator.
Spor la crearea acestui frumos buchet de crini.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu