FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231miercuri, 12 octombrie 2016

EXPOZITIA FLORALA DIN BAARN KASTEEL GROENEVELD-OLANDA 2016 ALBUM

Daca tot suntem la capitolul flori vreau sa va arat cateva din  creatiile florale de la aceasta expozitie.
Pe langa superbul peisaj am avut bucuria si placerea sa admir in detaliu fiecare creatie in parte si sa observ indeaproape cum au fost realizate.
La intrare erau un fel de columne pline de flori naturale kalanchoe,cu un frumos decor din crengi in mijloc.In fiecare camera din acea arie a castelului era creata o tematica in care se regaseau elemente reprezentative.Pe mijlocul scarilor era creata din sfoara o eleganta panglica florala din anthurium,cala ,frunze aspidistra si alte flori proaspete si viu colorate.
Am fost cel mai mult impresionata de viziunea si felul in care si-au imaginat acesti designeri florali-arta florala o sa intelegeti despre ce vorbesc dupa ce vizualizati imaginile.
Am vazut de la lucruri simple puse in diverse suporturi si ma refer la masa cu multe gerbera (vedeti imaginea)pana la perfectele tablori cu crengi,flori si multa culoare de toamna.
Fiti atenti la imagini :)
Locul acesta ar trebui vizitat de toti cei care ajungeti in olanda .....eu am ramas cu sentimentul ca lucrurile frumose merita vazute ....si revazuteNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu