FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



marți, 16 martie 2010

Un aranjament din fructe combinate cu flori


Un aranjament exclusiv floral este ceva aproape banal dar de efect. Aduce intotdeauna un suflu de prospetime si vitalitate, un strop de culoare si este un stimulator olfactiv discret. Dar ce ati spune de un aranjament de flori cu fructe?

Va propunem ceva cu totul interesant si inedit care va pune imaginatia la lucru. Si nici macar nu este costisitor, iar efectul de surpriza si eleganta este garantat.

Puteti folosi drept suport o simpla farfurie, nu foarte colorata dar destul de intinsa si daca se poate cu o forma neregulata. Pentru ornare puteti folosi lamai galbene si flori colorate in nuante apropiate, ca de exemplu trandafiri galbeni sau albi, cateva floarea- soarelui iar pentru contrast frunze verzi de feriga sau fire de iarba speciala, lunga si subtire, de la florarie. Bineinteles puteti combina ce flori doriti in functie de preferintele dumneavoastra in materie de flori sau culori. In orice caz lamaile confera un efect revitalizant atat prin culoare cat si prin miros.

Incepeti sa realizati baza platoului din lamai mici si coapte, apoi le impanati cu frunze si adaugati la urma florile, destul de numeroase, in jur de 15, nu mai multe pentru a nu incarca excesiv platoul.

Nu uitati ca florile rezista putin timp fara apa si de aceea ar fi ideal sa introduceti tijele in capsule speciale cumparate de la florarie, pentru a ramane proaspete timp de cateva zile. Un alt lucru important de retinut este acela ca fructele, mai ales citricele pot ofili florile, de aceea este de preferat sa pregatiti acest aranjament cu putin timp inainte de a-l folosi ca decoratiune pentru mesele dumneavoastra festive. Foarte placut mirositoare si oarecum autohtone, sunt gutuile dar nu au acelasi efect estetic din cauza formei usor neregulate. Daca aveti imaginatie bogata puteti folosi prune,mere, orice credeti ca poate avea un efect inedit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu