FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



luni, 18 octombrie 2010

Idei pentru nunta romantica!




Daca ai ales sa iti faci o nunta in stil romantic, te felicit pentru alegere. Stilul este foarte potrivit pentru un astfel de eveniment. Pentru a ti-l contura, trebuie sa ai anumite decoratiuni specifice. Fiecare element din nunta ta, de la rochie pana la esarfele scaunelor trebuie sa sugereze ideea de romantic. Eu am gasit cateva accesorii unice.
Albul este o culoare a carei simbolistica are foarte mult de-a face cu romantismul: puritatea, delicatetea si prospetimea pot fi exprimate de aceasta culoare. Insa nu este neaparat sa folosesti fete de masa sau huse pentru scaune albe, pentru a obtine un efect romantic. Pot fi de diferite culori, dar incearca sa gasesti fete de masa si esarfe din stofa de Burgundia. Acest material exprima cel mai bine ideea de romantic.
Din punct de vedere al aranjamentului floral gasesc romantica floarea orhidee,trandafiri,bujori,frezia,hortensia,margaritar.
Sfesnicele,lumanrile parfumate,nu trebuie sa lipseasca din acest decor.
Nici dulciurile cum ar fi bomboanele cu ravase,cascada de sampanie nu ar trebui sa lipseasca!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu