FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231luni, 18 octombrie 2010

Nunta mare sau nunta mica!!Cu toatele visam la ziua magica cand un print va veni pe calul lui alb sau intr-o masina de lux, dupa caz, sa ne salveze de zmeul cel rau si sa ne protejeze tot restul vietii noastre. De mici basmele ne-au inoculat imaginea acelui print perfect. Trebuie sa fie brunet cu ochi verzi sau blond cu ochi albastri, bogat, inteligent si asa mai departe. Prin urmare, dupa indelungi cautari si dezamagiri, dupa ce printul omoara si ultimul balaur, vine si ziua nuntii. Aceasta zi minunata vine cu proprii balauri: nunta mare sau nunta intima? Pe cine invitam? Pe cine alegem drept nasi? Unde gasim rochia de mireasa? Ce aranjamente florale s-ar potrivi, dar lumanarile?
Asadar, ziua nuntii soseste cu multe necunoscute pentru tanara logodnica. De obicei, ea este cea mai stresata si se implica cel mai mult in organizarea marelui eveniment din viata ei. Nu ca printul nu ar fi interesat, dar el mai are de luptat si cu alti balauri. Rochia de mireasa si locul petrecerii sunt cele care dau de obicei cele mai multe batai de cap. Dietele draconice tinute de mireasa inainte de ziua nuntii o fac pe aceasta si mai irascibila. Prin urmare, la inceput de drum, inainte de a ne apuca propriu-zis de organizat nunta, trebuie sa alegem si sa ne punem de acord cu printul: nunta mare sau nunta mica?

Nunta mare inseamna nunta de vedeta
Va dati seama si singure ce implica o nunta mare: multa lume, multi fotografi, multi bani cheltuiti si mult stres. Daca esti o persoana publica sau foarte sociabila, toata aceasta tevatura merita osteneala, mai ales cand de organizarea nuntii se ocupa o agentie specializata. Avantajul cel mai mare al nuntii grandioase, dar si cel mai puternic dezavantaj in acelasi timp, este faptul ca vei fi inconjurata de toate persoanele pe care le-ai cunoscut vreodata si chiar de persoane pe care abia atunci le cunosti. Insa sentimentul acesta de a fi vedeta pentru o zi, de a fi regina acelei zile si de a crea o amintire de neuitat, toate acestea, nu pot fi inlocuite de nimic. Este un moment unic, singular, pe care vei vrea sa-l conservi cumva toata viata.
Ce inseamna nunta intima?
Daca extravaganta, palatele, limuzinele, numarul mare de invitati si tot ce tine in general de o nunta mare nu te intereseaza atunci pentru tine cel mai potrivita ar fi o nunta intima. Iti doresti sa fii alaturi de persoana iubita si doar de cativa oameni cu adevarat importanti pentru tine, iti doresti o bisericuta in creierul muntilor, o feerie pe malul marii sau o nunta campeneasca? Clar suferi de ,,sindromul" nuntii intime.
Prin urmare, daca v-ati gasit printul, alegeti o nunta potrivita pentru voi doi. Fie ca aveti 500 de invitati sau 10, fie ca alegeti un palat, un tramvai, un satuc izolat sau un vapor, important este sa va simtiti voi doi bine impreuna, iar tu sa te simti regina inimii lui. Balaurii mari abia dupa nunta vor fi de infruntat.

Sursa Karena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu