FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231marți, 7 decembrie 2010

Aranjamente florale de efect!


Va explic care sunt elementele "cheie" cand cumparati un aranjament floral pentru casa voastra,birou.
Tipul si dimensiunea buchetului difera in functie de mobilier si de inaltimea la care se aseaza. De pilda, pe un suport inalt, aranjamentul trebuie sa fie scund sau descendent, iar cel asezat direct pe podea trebuie sa fie inalt si bogat. Buchetul asezat pe o masuta joasa trebuie sa fie scund si compus pe orizontala. Un aranjament pentru masa de sufragerie, vazut din toate partile, poate avea o forma simetrica, in timp ce buchetul destinat unei mobile situate pe un perete va fi asimetric, avand o singura fata.
Aranjamentele de flori difera si prin destinatia pe care o au incaperile. In sufragerie, la compunerea aranjamentului se tine seama de coloritul fetei de masa, de tipul de mobilier, de vesela. Intr-o camera moderna, buchetele vor fi, de preferinta, scunde, compacte, mizand mai ales pe culoare. Intr-o camera stil, acestea pot fi mai inalte si mai aerisite. Camera de zi se decoreaza cu buchete mai bogate. La alegerea culorilor, se va tine seama de cromatica perdelelor, a covoarelor, a mobilierului si chiar a tablourilor. De pilda, daca un buchet este asezat pe o masuta sub un tablou, in acesta se va regasi culoarea predominanta a tabloului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu