FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231luni, 15 martie 2010

Aranjament pentru toamna


Proiectele pe care vi le prezentam nu numai ca sunt frumoase, dar pot fi realizate destul de rapid, iar elementele din care sunt facute sunt si usor de gasit.

Materialele sunt naturale: frunze, conuri de brad, ramuri uscate, stiuleti de porumb, dovleci si/sau tartacute, si pot fi combinate cu obiecte de prin casa precum ar fi lumanarile, ghivece cu plante, fructe, etc., pentru ca rezultatul final sa fie un aranjament de sezon extraordinar.

Ghirlanda cu dovleci mici
- un aranjament simplu, cu frunze uscate -

Avantajul acestui aranjament de toamna este ca poate fi realizat intr-o gama larga de culori pentru a se potrivi cu nuantele din interiorul casei dvs. - ce trebuie sa faceti este sa schimbati frunzele sau lumanarile.

Aranjamentul va capata inaltime prin utilizarea sfesnicelor sau a unor lumanari inalte, conice. Lumanarile trebuie sa aiba culori in ton cu cele ale frunzelor, sau complementare (opuse pe cercul culorilor).

Ce va trebuie:
- 5-9 dovleci mici sau tartacute;
- frunze uscate sau 1-2 ghirlande cu frunze artificiale;
- lumanari asezate in sfesnice sau lumanari inalte, conice sau in forma e piramida.

Daca doriti sa cumparati ghirlanda, alegeti una cu frunze aurii, verzi, rosii, maronii sau chiar de culoare purpuriu inchis. Daca preferati ca frunzele sa fie adevarate, atunci adunati-le si legati-le cu o ata sau sfoara subtire. Ghirlanda trebuie intinsa pe pervaz, etajera semineului, pe o masa, etc. Daca vreti ca stratul de frunze sa fie mai dens, atunci folositi doua astfel de ghirlande.

Urmeaza apoi dovlecii si tartacutele; ei trebuie aliniati la distante egale unii de altii, de-a lungul suprafetei. Daca nu gasiti dovleci, si ei pot fi cumparati din magazinele de amenajari interioare; o alta ideea este sa ii inlocuiti cu tartacute. Pentru un aspect si mai interesant, lipiti de dovleac o frunza vopsita inainte in argintiu sau auriu.

Nu uitati sa asezati discuri de plastic sub orice element al decorului care se va descompune cu timpul: dovlecii, merele, etc.

Centrul intregului aranjament sau marginile pot si infrumusetate cu sfesnice cu lumanari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu