FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231vineri, 12 martie 2010

Designul aranjamentelor florale


Timp de multi ani florile proaspete au fost folosite la serbarea anumitor repere, la aratarea afectiunii, exprimarea simpatiei si confirmarea dragostei.

In timp au aparut noi idei de design care sunt in continua schimbare, iar recipientele si ghivecele in care sunt depozitate florile au capatat un nou rol in decorarea buchetelor.

In ultimii ani de la simplele vaze din sticla, recipientele in care stau florile au devenit mult mai pline de stil, umor si bun gust.

Cand trimiti unei persoane dragi aranjamente florale, stilul depinde de personalitatea acesteia, iar recipientul poate contura intentiile expeditorului.

Femeile adora florile. Daca acestea primesc un buchet frumos ornat intr-o vaza de sticla, vor fi fericite. Daca vreti sa ramana impresionate incercati sa fiti creativ. Multe persoane au impresia ca ghivecele sunt folosite doar pentru gradina. Aceasta idee este gresita. Un ghiveci poate fi elementul care sa impresioneze.

Recipientele pentru florile trimise barbatilor sau cele pentru plantele si decoratiunile de interior pot fi de asemenea personalizate pentru a fi unice.

In general orice vas din care nu curge apa poate fi utilizat si ca obiect decorativ in aranjamentele florale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu