FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



vineri, 12 martie 2010

Noi tendinte in arta florala aranjament "petit"


Acest aranjament este clasificat ca fiind un design "petite" în conformitate cu normele NAFAS. Aceasta înseamnă că dimensiunile nu trebuie să depăşească 25cm (10 "), în înălţime, lăţime sau adâncime. (Aceste măsurători nu afectează dimensiunile pe diagonală.) Pentru acest proiect, am ales un capac de cafea neagră borcan pentru container, cu o mică bucată de spumă florala pentru mecanica.Spuma a fost o alegere bună în recipient, dar o idee bună să contribuie la menţinerea spuma sigur, deoarece nu poate fi înregistrat, este de a stabili insigne cu două sau trei de desen, partea punct de sus, în partea de jos a containerului, si lancea spuma pe ea.

Atunci când faci aranjamente florale "petite", scara de material vegetal utilizat este extrem de important.Flori mici si frunziş trebuie să fie utilizate, precum şi o floare, care poate fi o floare de umplere într-un proiect de dimensiuni normale ar deveni o floare de contact într-un design miniatură.
Daca va plac noutatile astept parerile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu